advertentie BANNER-TOP-Crowdfunding-Bankrekening

Ook prikposten Swolgen, Tienray, Lottum en Sevenum weer open

De prikposten van VieCuri in Swolgen, Tienray, Lottum en Sevenum gaan weer open. Vanwege het coronavirus sloot eind maart het merendeel van de locaties in de regio waar bloed afgenomen wordt.

Eerder deze maand werd al bekend dat de prikposten in Broekhuizen en Grubbenvorst weer open gaan. In Swolgen kunnen inwoners vanaf 31 augustus elke maandag van 8.30 tot 9.00 uur terecht in café-zaal Wilhelmina. In verzorgingshuis Sevenheym in Sevenum wordt vanaf 31 augustus op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag bloed afgenomen tussen 8.00 en 8.45 uur. Inwoners van Tienray kunnen vanaf 31 augustus elke maandag van 9.30 tot 10.00 uur terecht in dienstencentrum Zonnehof. Vanaf 3 september is het ook weer mogelijk om bloed te laten prikken in gemeenschapshuis De Smetenhof in Lottum, op donderdagen van 10.00 tot 10.15 uur.

Maximum aantal zitplaatsen
Bij iedere priklocatie moeten bezoekers bij binnenkomst hun handen desinfecteren. Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft elke vestiging een maximaal aantal zitplaatsen. Als alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere prikposten te gaan. Patiënten met Corona-gerelateerde klachten zijn niet welkom; zij kunnen terecht in de ziekenhuizen in Venlo en Venray.

Laat je reactie achter