advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Adverteren


Dynamische media als radio, televisie en internet worden steeds meer ingezet voor zowel thema- als actiecampagnes. Dus zowel om uw bedrijf bekender te maken bij uw doelgroep als voor het direct werven van nieuwe klanten of bezoekers.

Omroep Horst aan de Maas Reclame denkt graag met u mee over de beste inzet van uw reclameboodschap. Maak een afspraak met onze accountmanager Lei Spreeuwenberg. Hij is bereikbaar via 06-20119283.

Algemeen
Omroep Horst aan de Maas is een professionele omroep die zich richt op de gemeente Horst aan de Maas. Onze omroep staat voor constante, hoge kwaliteit. Niet alleen op het gebied van nieuws en actualiteiten maar ook op andere gebieden zoals cultuur en sport.

Omroep Horst aan de Maas biedt radio, tv en een nieuwswebsite. Ieder medium heeft z’n eigen kenmerken. Wilt u alleen geluid, een combinatie van beeld en geluid of liever digitaal? Alles kan en juist de combinatie van diverse media versterkt uw reclame-effect.

Televisie
Op televisie is er veel aandacht voor nieuws en actualiteiten. Iedere werkdag is het nieuwsprogramma Het Nieuws te zien. Naast Het Nieuws brengt de omroep iedere dag een extra programma. Stroatproat, Gewoon Doen, Studio 2b en Rondje Regio zijn enkele voorbeelden. Omroep Horst aan de Maas maakt daarnaast speciale programma's rondom evenementen.

De uitzendingen beginnen dagelijks om 18.00 uur. De programma's met reclameblokken worden in een carrousel herhaald tot ongeveer 10.00 uur de volgende ochtend. Als adverteerder heeft u de garantie dat uw commercial per dag 25 keer voorbijkomt.

Radio
Omroep Horst aan de Maas richt zich met de radio overdag op muziek en korte nieuwsbulletins. Omroep Horst aan de Maas is een radiozender met een prettig geluid en een goede muziekmix, waarop dagelijks wordt afgestemd door veel bewoners en bedrijven in de regio. De muziek die voorbij komt is toegankelijk voor een breed publiek.

Bijzondere aandacht is er voor (dialect)muziek van Horst aan de Maas en de regio. In de avonduren en in het weekend maken onze vrijwilligers radioprogramma's over actualiteit, politiek, cultuur en specifieke muziekstromingen.

Elk uur wordt een bulletin met landelijk nieuws uitgezonden. De reclameblokken zitten rond deze nieuwsbulletins. Overdag brengt Omroep Horst aan de Maas om het halve uur nieuws uit de eigen gemeente.

Internet
Wie het nieuws uit de gemeente het eerst wil lezen, gaat naar omroephorstaandemaas.nl. De website richt op nieuwsartikelen, die vaak multimediaal zijn opgebouwd met tekst, afbeeldingen, video en audio. Daarnaast is het mogelijk om via internet live radio te luisteren, het tv-kanaal te streamen en zijn hier de programma's van Omroep Horst aan de Maas terug te zien.