advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Prikposten Broekhuizen en Grubbenvorst weer open

De prikposten van VieCuri in Broekhuizen en Grubbenvorst gaan weer open. Vanwege het coronavirus sloot eind maart het merendeel van de locaties in de regio waar bloed afgenomen wordt.

In Broekhuizen kunnen inwoners vanaf 13 augustus weer terecht op elke donderdag van 9.00 tot 9.30 uur bij Woonzorgvoorziening Naessenhof. Ook de prikpost bij La Providence in Grubbenvorst wordt heropend; daar wordt vanaf 31 augustus weer bloed afgenomen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 8.45 uur. Bloed laten prikken in Het Zorghoes in Horst kan maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Maximum aantal zitplaatsen
Bij iedere priklocatie moeten bezoekers bij binnenkomst hun handen desinfecteren. Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft elke vestiging een maximaal aantal zitplaatsen. Als alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere prikposten te gaan. Patiënten met Corona-gerelateerde klachten zijn niet welkom; zij kunnen terecht in de ziekenhuizen in Venlo en Venray.

Laat je reactie achter