Melderslo laat 2 dure punten liggen tegen Germania: eindstand 1-1

De wedstrijd tussen SV Melderslo 1 en Germania 1 stond zondag 20 maart op het programma. Met dezelfde 11 spelers als vorige week begonnen de mannen van Freek Thoone aan de wedstrijd. Dat dit geen makkelijke middag ging worden dat stond van te voren vast.

De wedstrijd uit in Groesbeek werd namelijk met 3-3 gelijk gespeeld. Vanaf de eerste minuut zoekt Melderslo de aanval op, dit resulteerde in de zesde minuut tot de eerste grote kans, Luc van Kuijck schoot op aangeven van Teun Peeters voorlangs.

Germania komt hier duidelijk voor 1 punt en komt niet veel van eigen helft af. Verder valt er niet veel meer te beleven tot de laatste minuut van de eerste helft, wederom schiet Luc van Kuijck op aangeven van Teun Peeters naast.

Tweede helft
Na de rust komt Melderslo goed weg, Bart Theeuwen is scherp en haalt de bal van de lijn. In minuut 71 komt Germania op een 0-1 voorsprong, een corner gaat in één keer er in. In de 78e minuut komt Germania goed weg, via een vrije trap van Luc van Kuijck komt de bal voor de voeten van Bart Theeuwen, de keeper van Germania heeft hier echter goed antwoord op.

Tegen het aluminium
Enkele minuten later komt Germania weer goed weg, een kopbal van Bart Verheijen beland tegen het aluminium. In minuut 90 komt Melderslo op 1-1 door Bart Verheijen, scheidsrechter Cremers laat de grensrechter van Germania terecht staan.

Na flink wat blessuretijd fluit de scheidsrechter af. Melderslo laat 2 dure punten liggen om de strijd bovenin. Door de late gelijkmaker blijft Melderslo wel ongeslagen.

Aankomende donderdag staat om 20:00 de inhaalwedstrijd uit tegen Ysselsteyn op het programma, er zal dan uit een ander vaatje getapt moeten worden dan vandaag om de 3 punten mee naar Melderslo te nemen

Laat je reactie achter

Steven Kazàn, Emma Keuven en Anique Dreamon naar Toverland voor YouTuber-dag

Attractiepark Toverland houdt op zondag 9 juni haar vierde editie van het YouTube-evenement. Dan komen onder andere Steven Kazàn, Emma Keuven en Anique Dreamon naar Sevenum.

Sonja van Rengs staat op tegen MS en start doneeractie

Sonja van Rengs staat op tegen MS. Ze wil alles op alles zetten om haar ziekte tot stilstand te brengen en daarvoor is een behandeling in Mexico nodig. Om deze behandeling van 56.000 euro te bekostigen is er een stichting opgericht en zijn er diverse acties om geld op te halen.

Omwonenden lelieveld Sevenum winnen rechtszaak: teler mag geen lelieveld beginnen

De omwonenden van het mogelijke lelieveld in Sevenum hebben de rechtszaak tegen teler Peter van Meijel uit Maasbree gewonnen. De rechter spreekt uit dat er een reële kans is op gezondheidsschade voor de omwonenden en hun kinderen.

Sevenum is zondag de locatie voor het Bondsfeest en de optocht

Zondag trappen de schutterijen in de regio het seizoen officieel af. Dan vindt in Sevenum het Bondsfeest plaats. Volgens bondsvoorzitter Peter Relouw uit Grubbenvorst een belangrijk moment.