Steven Kazàn, Emma Keuven en Anique Dreamon naar Toverland voor YouTuber-dag

Attractiepark Toverland houdt op zondag 9 juni haar vierde editie van het YouTube-evenement. Dan komen onder andere Steven Kazàn, Emma Keuven en Anique Dreamon naar Sevenum.
Niels van Rens | 8 mei 2024 14:31 | Aangepast op 8 mei 2024 14:31
De Main Stage bevindt zich dit jaar in themagebied Avalon, waar vorig jaar vier nieuwe attracties zijn geopend. Om 12.00 uur trappen Anique Dreamon, Jesse van Wieren en de Limburgse Emma Keuven af met Social Squad, hun eigen TikTok-show. Hierin worden de fans meegenomen in een interactief optreden vol challenges, Q&As en dansjes.

Bekende namen
Later die middag zorgt Steven Kazàn voor wat extra magie in Toverland. Zijn goochelshows staan bekend om hun humor, interactie en verrassingen, waarmee hij jong en oud vermaakt. Daarna is het de beurt aan Sam Kierkels, bekend van het YouTube-kanaal Kriekel. Hij daagt zijn vrienden op het podium uit met verschillende opdrachten.

Net voor sluitingstijd wordt het extra feestelijk in Avalon. Eerst verzorgen Fay Veldhof en Jaydee Cayenne een heus TikTok Dansfeestje en nemen ze samen met de fans een TikTok op. Daarna verschijnt zangeres Sterre Koning ten tonele voor een muzikale afsluiter.

Frikandonut Speciaal
Naast de creators op de Main Stage is er nog veel meer te beleven in Toverland. Bij verschillende horecapunten in het park is bijvoorbeeld de Frikandonut Speciaal verkrijgbaar. Deze frikandel speciaal geserveerd op een geglazuurde donut is geïnspireerd door Terrie Eisinger, die fans ook nog als heuse Frikandellenkoningin tegen het lijf kunnen lopen.

In Avalon staat een 360º video spinner, waarop gasten plaats kunnen nemen voor een unieke video voor hun eigen sociale media. Ook keert het Toverland TikTok Team terug, dat alle gasten uitnodigt voor een dansje of deelname aan een challenge.


Lees ook

Grote Clubactie Horst aan de Maas

13 verenigingen uit Horst aan de Maas gaan voor extra inkomsten. Start Grote Clubactie geeft impuls ...

Rozen- en rozenbottel info dag

De Rozenhof Lottum organiseert op donderdag 3 oktober een rozen & rozenbottel info dag.

Plâtsconcert in Horst

De Reulsberger muzikanten houden op zaterdag 28 september een ‘plâtsconcert’ in Horst.

Slagwerkgroepen te horen tijdens Horst aan de Mallets

Op zondag 6 oktober zullen vijf slagwerkgroepen de muzikale strijd aangaan in ’t Gasthoês in Horst....

Jubileum moeder en dochter Janssen bij Rode Kruis

Afgelopen zaterdag zijn er twee gewaardeerde vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun jarenla...

Aardappelfestijn bij de Locht op 15 september

Op zondag 15 september organiseert Openluchtmuseum de Locht het Aardappelfestijn, een dag vol activi...