advertentie BANNER-TOP-Crowdfunding-Bankrekening

VieCuri Medisch Centrum Venlo

Ziekenhuis VieCuri zeker tot maandag dicht

Het VieCuri Medisch Centrum in Venlo is zeker tot maandag dicht. Het ziekenhuis werd vrijdag ontruimd vanwege de hoogwaterstand in de naastgelegen Maas. Ruim 237 patiënten moesten worden verplaatst naar andere ziekenhuizen.

Alle patiënten die maandag een afspraak hadden, zijn door het ziekenhuis benaderd om deze te verzetten. Belafspraken die niet verzet zijn, gaan gewoon door. Dat meldt de redactie van 1Limburg.

Over het verloop van de mogelijke wateroverlast heeft het ziekenhuis contact met Veiligheidsregio Limburg-Noord en Waterschap Limburg.
Uiterlijk zondagmiddag om 18:00 uur wordt een besluit genomen over de 'heropening'.

Huisartsenpost en spoedeisende hulp
Mensen die de huisartsenpost willen bezoeken kunnen naar praktijk van Noord, Veestraat 5 in Venlo-Noord. De spoedeisende hulp is ondergebracht bij het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en na overleg met de huisartsenpost bij het Maasziekenhuis in Boxmeer.

Inwoners uit de regio die spoedklachten hebben worden opgeroepen de huisartsenpost te bellen, ook in deze bijzondere situatie. Die is bereikbaar via 0900-8818.

Hartverwarmend
VieCuri noemt alle hulp en waarderende woorden die ze hebben ontvangen hartverwarmend. Het ziekenhuis is trots op iedereen die heeft bijgedragen aan de ontruiming.

Laat je reactie achter