Banner-TOP Novitas

advertentie

Wielerdriedaagse Broekhuizenvorst keert terug

De Wielerdriedaagse van Broekhuizenvorst wordt nieuw leven ingeblazen om geld in te zamelen voor nieuwe tenues voor de teams van SVEB/Sporting-ST.
Na veertien jaar afwezigheid keert het evenement op 8, 9 en 10 november terug.

Saamhorigheid
Voetbalverenigingen SVEB en Sporting-ST zijn dit seizoen een samenwerking aangegaan voor wat betreft het jeugd- en damesvoetbal. Met de terugkeer van de wielerdriedaagse hopen de verenigingen niet alleen geld op te halen, maar ook de saamhorigheid tussen de twee clubs te vergroten. “Waar je vroeger iedereen kende van de sportvereniging, is dit na een fusie niet meer het geval. Wij hopen daarom zoveel mogelijk leden en niet-leden te mogen verwelkomen in het BMV de Schakel in Broekhuizenvorst om kennis met elkaar te maken”, zeggen de clubs.

Bus
Om het evenement bereikbaar te maken voor alle leden zal er zelfs een bus rijden van de kerk in Tienray naar de kerk in Swolgen en vervolgens naar de eindbestemming in Broekhuizenvorst.

Feestavonden
Voor de sportievelingen zijn er wedstrijden sprint, ploegenachtervolging, koppelrace en prominenten ritten op de rollerbanken in de Schakel. Naast een sportieve strijd op de fietsen wordt op 8 november de dag afgesloten met een après ski party en op 9 november met een feestavond met live muziek. De finales van de wedstrijden op de fiets zijn op zondag 10 november.

advertentie Banner-centraal Adverteren bij Omroep HadM