advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Facebook Gaellus Open Air

Verscherpte maatregelen: deze evenementen gaan niet door

Dat het verbod op het organiseren van evenementen verlengd is tot 1 juni betekent dat enkele grote evenementen zoals Gaellus Open Air en Baas van Horst aan de Maas niet doorgaan.

Muziekevenement Gaellus Open Air uit Tienray heeft vanmiddag een bericht uitgestuurd waarin de organisatie zegt het evenement, dat op 31 mei zou plaatsvinden, af te gelasten. "Achter de schermen zijn we al maanden druk bezig om een nieuwe editie neer te zetten. Terrein, decoratie, bands, dj's, biertanks, taps, vloeren etc. Alles stond in de startblokken. Maar, helaas zijn we door deze maatregelen genoodzaakt om voor dit jaar de stekker eruit te trekken."

Sport en spel
Voor het sport en spel-evenement Baas van Horst aan de Maas geldt dat het niet door kan gaan op de beoogde datum van 23 mei. De organisatie sprak zondag nog de hoop uit de editie van dit jaar gewoon door te kunnen laten gaan. De organisatie heeft zelf nog niet gereageerd op wat de verscherpte maatregelen betekenen voor Baas van Horst aan de Maas 2020.

Aspergefeesten
Maandag liet Gewoën Grubbevors al weten dat de Aspergefeesten in Grubbenvorst dit jaar ook niet doorgaan. Een ander evenement dat op losse schroeven is komen te staan is het Ruitersportweekend Sevenum dat in de hippische zone in Kronenberg zou plaatsvinden. Achter de schermen voert de organisatie nog overleg over de ontstane situatie. Verder is Horse Driving Kronenberg dat van 15 tot 17 mei op deze locatie zou plaatsvinden, ook afgelast. 

Laat je reactie achter