advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Toverland opent na twee maanden deuren weer

Ruim twee maanden was Toverland gesloten vanwege de coronamaatregelen. Achter de schermen werd in die tijd hard gewerkt aan de heropening. Liefhebbers konden dinsdagochtend om 10.00 uur dan eindelijk het Sevenumse pretpark weer bezoeken.

Afgelopen woensdag hield het park een oefenavond. Daarbij moesten medewerkers en familieleden testen of Toverland ‘coronaproof’ is. Er werd bekeken of de extra veiligheidsmaatregelen bij de attracties werken. Ook burgemeester Ryan Palmen was aanwezig op de oefenavond. "Hij heeft toen groen licht gegeven voor de heropening vandaag. Het is superspannend hoe alles in de praktijk uitpakt. Na de oefenavond hebben we nog wat kleine aanpassingen gedaan en we blijven kritisch", zegt communicatiemanager Tessa Maessen.

Looproutes en wachtrijen
Het park is ingericht voor 50 procent van het gebruikelijke maximum aantal bezoekers. Daarom moet iedereen zich vooraf online aanmelden. De bezoekers moeten zich binnen het park houden aan de anderhalve meter afstand-regel en worden gewezen op bepaalde looproutes. Ook blijven sommige karretjes leeg in attracties en zijn wachtrijen aangepast.

19 jaar
Het pretpark bestaat dinsdag precies 19 jaar en daarom werd de negentiende bezoeker dinsdagochtend even extra in het zonnetje gezet. Bekijk hier een reportage over de heropening van Toverland:

Laat je reactie achter