Banner-TOP-Marktwijzer-1

advertentie

Toverland maakt nieuwe data evenementen bekend

Attractiepark Toverland heeft de nieuwe data bekendgemaakt voor Toverland LIVE! en YOUTUBERSxTOVERLAND. De evenementen zijn verplaatst vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.
Tot 1 juni zijn alle evenementen in Nederland verboden. YOUTUBERSxTOVERLAND zou plaatsvinden op zondag 17 mei en wordt nu verplaatst naar zondag 5 juli. Voor dit evenement zijn geen speciale entreetickets nodig; reguliere parktickets volstaan.

Toverland LIVE!
Onder de noemer Toverland LIVE! stond op vrijdag 15 mei de eerste editie van het eigen festival van het Sevenumse attractiepark gepland. Onder meer André Hazes zou die dag optreden. Het evenement is verschoven naar vrijdag 21 mei 2021. Degenen die al in het bezit waren van tickets voor vrijdag 15 mei worden door Toverland gecompenseerd. Men kan ervoor kiezen dat het kaartje geldig blijft voor de nieuwe datum, festivaltickets kunnen worden omgezet naar entreetickets voor het pretpark of het volledige bedrag van de bestelling wordt terugbetaald.

Toverland is op dit moment gesloten vanwege de coronamaatregelen. Wanneer het pretpark weer opengaat is nog niet bekend.
advertentie Banner-centraal Horst Centrum