Banner-TOP Novitas

advertentie

Rowwen Hèze trapt theatertour af

In een uitverkochte zaal in Schouwburg Cuijk heeft Rowwen Hèze donderdag de eerste show gegeven van de nieuwe theatertour ‘Alleen de liedjes’.
De officiële première is vanavond, ook in Cuijk.

Spannend
“Dat was dag 1, de kick off van onze nieuwe theatertour ‘Alleen de liedjes’. Ontzettend spannend maar we zijn van start! Morgen hebben we de première in een uitverkochte zaal in Schouwburg Cuijk en daarna de bus in, op pad!”, schrijft de band op Facebook.

Meer dan liedjes
De dialectband uit America omschrijft de nieuwe show als een vlucht door hun repertoire. Rondom de liedjes krijgt het publiek ook de verhalen achter de liedjes te horen: “Over het ontstaan van ’n melodie en waar de inspiratie voor ’n tekst vandaan komt; ’n gemiste trein, ’n regenboog…en dan op een goede dag is het lied geboren”.

Uitverkocht
Tot en met april volgend jaar staat Rowwen Hèze met ‘Alleen de liedjes’ in schouwburgen en theaters in Nederland en België. Bijna alle shows in de regio zijn al uitverkocht, zoals in Venray, Weert en Venlo. Alleen voor de show in Deurne op 30 januari zijn nog kaarten beschikbaar.
advertentie Banner-centraal H&H Marktverhuur

Lees ook deze artikelen