Overname slagerij vertraagd afgerond door Corona
Bert Joosten besloot een tijd geleden het slagersmes over te nemen van zijn vader; hij is inmiddels de vierde generatie slager in de familie. "Er moesten wel nog wat laatste zaken worden afgerond omtrent de overname, maar door de bureaucratische molen in coronatijd liep dat wat vertraging op", aldus Joosten.
Volgens Joosten zijn er gedurende deze crisis veel thuis-eters en is dat goed te merken in zijn slagerij: "Mensen hebben meer tijd om te koken en kunnen niet naar restaurants. We zien vaker dat mensen een mooi recept hebben uitgezocht en dat ze wat exclusievere gerechten willen klaarmaken."
Ondernemers
De catering ligt bij Slagerij Joosten op dit moment volledig stil. "Maar dat is niks vergeleken met een aantal van mijn collega-ondernemers. Wat dat betreft mag ik in mijn handen klappen", zegt hij. Het valt de Horster slager op dat de grotere stukken vlees erg in trek zijn, voor op de barbecue of gewoon met de familie aan tafel.
Laat je reactie achter