Banner-TOP-Marktwijzer-3

advertentie

Jac Kallen koninklijk onderscheiden

Jac Kallen (63) uit Broekhuizenvorst is dinsdagavond in De Smeltenhof in Lottum benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Hij ontving de koninklijke onderscheiding van burgemeester Ryan Palmen bij de start van het nieuwe lesseizoen van EHBO Lottum.

40 jaar
Kallen is al 40 jaar actief als vrijwilliger. Hij is sinds 1979 lid van EHBO Lottum, waar hij zich bij allerlei evenementen inzet als vrijwilliger. Ook is hij al 22 jaar bestuurslid van de vereniging; sinds 2012 is hij ook penningmeester.

Organisator en begeleider
De Broekhuizenvorstenaar was meer dan 25 jaar organisator en begeleider van het jaarlijkse vakantiekamp voor jongens in Broekhuizen en Broekhuizenvorst en vanaf 1997 is hij lid van de vrijwillige dijkwachtorganisatie van Waterschap Limburg. Ook is hij sinds 2010 bestuurslid en vrijwilliger bij De Zonnebloem afdeling Broekhuizen/Broekhuizenvorst.

Echte doener
Jac Kallen wordt omschreven als een zeer prettig persoon om mee te werken, vol goede ideeën die ook praktisch uitvoerbaar zijn. Een echte doener, een sjouwer. Iemand waar men altijd op kan rekenen, vertrouwen en bouwen.
advertentie Banner-centraal Driessen Groep