advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Burgemeester Palmen en wethouder Bouten bezoeken vaccinatielocatie Noord-Limburg

Burgemeester Ryan Palmen en wethouder Roy Bouten hebben maandagmiddag een bezoek gebracht aan de centrale vaccinatielocatie voor Noord-Limburg. Op het Kazerneterrein in Blerick zijn zij bijgepraat over de vaccinatiecampagne en priklocatie.

"Op deze plek worden de komende maanden duizenden inwoners van Horst aan de Maas gevaccineerd tegen het coronavirus. We vinden het belangrijk om te zien hoe alles geregeld is", aldus Bouten. Samen met de burgemeester roept hij inwoners op om zich te laten vaccineren. Palmen: "We verlangen er allemaal naar dat we weer terug kunnen naar een bepaalde manier van normaal. Weer met elkaar om kunnen gaan in vrijheid en de horeca of een evenement bezoeken. Om dat te bereiken is het noodzakelijk dat we ons laten vaccineren."

Eerste vaccinaties
Vrijdag worden de eerste personen uit de regio gevaccineerd. Zorgmedewerkers zijn als eerste aan de beurt. In eerste instantie kunnen er 260 vaccinaties per dag plaatsvinden. De locatie is geschikt om op termijn uit te breiden naar 3.000 vaccinaties per dag.

Laat je reactie achter