SV Melderslo 2 staat in Nederlandse finale

Het team van SV Melderslo 2 staat in de korfbalfinale van Nederland. Het team won met 9-10 van Rosolo 2.

Twee teams Sporting ST zaalkampioen korfbal

Twee korfbalteams van Sporting ST hebben zich afgelopen weekend tot kampioen mogen kronen. Zowel E1 als F1 mochten zich al voor de laatste wedstrijd van het seizoen kampioen noemen.

Oxalis F1 kampioen!

Zaterdag 9 maart speelden de dames van Oxalis F1 hun kampioenswedstrijd tegen Oranje-Wit F1.

Oxalis wint ruim van JES/Klick ‘15

Het wedstrijd van het jaar stond zondag 21 januari op het programma voor Oxalis, de tegenstander: JES/Klick ‘15. Na het verlies van vorige week waren de dames gebrand om de punten te behalen.

Oxalis verliest in de laatste minuten

Vandaag stond een belangrijke wedstrijd voor Oxalis op de planning. De dames van Oxalis speelde tegen DSV, de koploper van de poule. Bij winst zou Oxalis stijgen naar de 1e plek.

SV Melderslo overklast Swift/HBSV in eerste speelronde

De korfbalsters van Topklasser SV Melderslo 1 speelden op zondag 17 september hun eerste wedstrijd van de veldcompetitie. Op het eigen sportpark De Merel werd met een monsterzege van 23-7 gewonnen.

Dames Oxalis wachten, tegenstander komt niet opdagen

De eerste competitiewedstrijd van Oxalis 1 liep iets anders dan gepland. Zondag moesten de dames tegen Olland/KVS 1, maar het team kwam niet opdagen.

Oxalis B1 grijpt naast de winst

De korfbalcompetitie is weer begonnen voor de jeugdteams. De B1 van Oxalis speelde een uitwedstrijd tegen MKV. De wedstrijd eindigde met 8-5 in het nadeel van Oxalis.

Twee teams van SVOC’01/SV United gepromoveerd

SVOC’01/SV United heeft goede zaken gedaan binnen de club. Twee korfbalteams zijn zondag 11 juni gepromoveerd.

Drie Lottumse korfbalteams kampioen

Maar liefst drie Lottumse korfbalteams hebben het seizoen afgesloten met een eerste plek. Lottum 1, D1 en E2 werden alle drie dit weekend kampioen.

Oxalis verliest van koploper

DAW Schaijk stond zondag 5 maart op het programma voor de dames van korfbalvereniging Oxalis. Het beloofde een spannende en pittige wedstrijd te worden, DAW is namelijk koploper en de vorige keer wisten de dames van Oxalis het de ploeg uit Schaijk ook erg moeilijk te maken.

Oxalis sluit met winst het jaar 2022 af

De laatste wedstrijd voor 2022 stond zondag 18 december voor de dames van SV Oxalis op het programma. De thuiswedstrijd werd gespeeld tegen de Flamingo's (M) 1 uit het Brabantse Mariahout.

Oxalis: sterke wedstrijd, maar nipt verlies van koploper

Zondag stond er een belangrijke wedstrijd voor de dames van Oxalis op het programma. Ze speelden tegen de koploper uit de poule: DAW uit Schaijk.

Oxalis 1 speelt gelijk in eerste zaalwedstrijd

SV Oxalis 1 speelde zondag 20 november de eerste zaalwedstrijd in de overgangsklasse tegen DSV 1 uit Diessen. Het was een spannende wedstrijd, die gelijk opging. Uiteindelijk werden de punten gedeeld.

SV Oxalis wint in laatste seconden en behoudt tweede plaats

De laatste wedstrijd van de eerste helft veld van korfbalvereniging SV Oxalix stond zondag 30 oktober op het programma: Oxalis 1 - VMS '21 1. Deze wedstrijd moest gewonnen worden zodat SV Oxalis de tweede positie in het klassement zou vasthouden. De wedstrijd ging gelijk op en de slotminuten waren superspannend. In de laatste seconden scoorde Oxalis de winnende treffer.

SV Oxalis stelt zege veilig in laatste minuut

Korfbalvereniging SV Oxalis uit Hegelsom heeft zondag gewonnen van DES (V) 1 in Vierlingsbeek. De eindstand werd in de laatste minuut bepaald en zo won Oxalis met 9-10.

SV Oxalis wint afgetekend van De Horst

Zondag 24 april ging de 2e helft veldcompetitie van start. Er werd thuis gespeeld tegen De Horst 1 uit Groesbeek, een ploeg waar tegen Oxalis de vorige wedstrijd helaas punten had laten liggen.

SV Oxalis verliest 1e play-off wedstrijd van SV Melderslo: eindstand 8-24
tweede play-off aanstaande donderdag

Voor Oxalis stond zondag 10 april de eerste van twee play-off wedstrijd op het programma tegen SV Melderslo 1. In deze wedstrijden wordt bepaald wie er handhaaft in de Hoofdklasse Zaal.