Oxalis en Kocher Majid verlengen samenwerking

De Technische Commissie van SV Oxalis meldt dat de samenwerking met trainer/coach Kocher Majid wordt voortgezet in seizoen 2024-2025.

Oxalis op achterstand in het nieuwe jaar

Dit weekend speelde Sv Oxalis 1 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Echter liep Oxalis continu achter de feiten aan met een 18-14 verlies als resultaat.

Oxalis maakt het verschil in de tweede helft en wint

Oxalis speelde zondag 26 november tegen JES/Klick’15. Geen onbekende tegenstander voor de dames. Oxalis won de wedstrijd met 11-19.

Oxalis sluit als koploper eerste deel veld af met winst in laatste minuut

De laatste buitenwedstrijd, voordat de zaalcompetitie begon, stond zondag op het programma. Bij winst zou Oxalis op de eerste plek komen. Oxalis was vastbesloten om van Olland/KVS 1 punten te behalen. Dat deed ze met 13-12.

Oxalis verliest in de laatste minuten

Vandaag stond een belangrijke wedstrijd voor Oxalis op de planning. De dames van Oxalis speelde tegen DSV, de koploper van de poule. Bij winst zou Oxalis stijgen naar de 1e plek.

Oxalis B1 grijpt naast de winst

De korfbalcompetitie is weer begonnen voor de jeugdteams. De B1 van Oxalis speelde een uitwedstrijd tegen MKV. De wedstrijd eindigde met 8-5 in het nadeel van Oxalis.

Oxalis E1 en A1 kampioen

De E1 en de A1 van korfbalclub Oxalis zijn kampioen geworden. De E1 won met 2-5 en de A1 behaalde het kampioenschap met een 5-5 gelijkspel.

Winst bij eerste veldwedstrijd Oxalis

De dames van SV Oxalis speelden zondag 16 april de eerste buitenwedstrijd van de tweede helft veldcompetitie. Een uitwedstrijd tegen Flamingo's (M) 1 stond op het programma. Na de nederlaag van de vorige wedstrijd tegen Flamingo's hadden de dames ditmaal nog wat goed te maken.

Oxalis verliest van koploper

DAW Schaijk stond zondag 5 maart op het programma voor de dames van korfbalvereniging Oxalis. Het beloofde een spannende en pittige wedstrijd te worden, DAW is namelijk koploper en de vorige keer wisten de dames van Oxalis het de ploeg uit Schaijk ook erg moeilijk te maken.

Ondanks goed spel geen winst voor Oxalis

De eerste thuiswedstrijd van SV Oxalis stond zondag in de Kruisweide op het programma. Hierin troffen de dames van Oxalis MKV. Een ploeg die ze kennen van voorgaande jaren. Het tempo lag gedurende de wedstrijd erg hoog. Oxalis knokte zich terug in de tweede helft, maar dit was net niet genoeg.

SV Oxalis wint in laatste seconden en behoudt tweede plaats

De laatste wedstrijd van de eerste helft veld van korfbalvereniging SV Oxalix stond zondag 30 oktober op het programma: Oxalis 1 - VMS '21 1. Deze wedstrijd moest gewonnen worden zodat SV Oxalis de tweede positie in het klassement zou vasthouden. De wedstrijd ging gelijk op en de slotminuten waren superspannend. In de laatste seconden scoorde Oxalis de winnende treffer.

Ondanks moeizaam scoren, toch winst voor Oxalis

SV Oxalis 1 speelde zondag uit tegen Jes/Klick’15 1 in Venhorst. Geen onbekende tegenstander en Oxalis had al vaker van hen gewonnen. Het scoren verliep deze wedstrijd moeizaam. De winst kwam echter nooit in gevaar.

Ondanks veel doelpunten geen winst voor SV Oxalis

Korfbalvereniging SV Oxalis uit Hegelsom heeft afgelopen week verloren van Korloo 1 uit Heumen. De uitwedstrijd eindigde in 19-17. Net niet genoeg voor Oxalis om twee punten te pakken.

SV Oxalis stelt zege veilig in laatste minuut

Korfbalvereniging SV Oxalis uit Hegelsom heeft zondag gewonnen van DES (V) 1 in Vierlingsbeek. De eindstand werd in de laatste minuut bepaald en zo won Oxalis met 9-10.

SV Oxalis wint afgetekend van De Horst

Zondag 24 april ging de 2e helft veldcompetitie van start. Er werd thuis gespeeld tegen De Horst 1 uit Groesbeek, een ploeg waar tegen Oxalis de vorige wedstrijd helaas punten had laten liggen.

SV Oxalis verliest 1e play-off wedstrijd van SV Melderslo: eindstand 8-24
tweede play-off aanstaande donderdag

Voor Oxalis stond zondag 10 april de eerste van twee play-off wedstrijd op het programma tegen SV Melderslo 1. In deze wedstrijden wordt bepaald wie er handhaaft in de Hoofdklasse Zaal.

Ondanks veel doelpunten, desondanks toch verlies voor Oxalis

Geen onbekende tegenstander op het programma voor de dames van SV Oxalis: zij speelden de afgelopen seizoenen al vaker tegen MKV uit Milheeze. Beide ploegen hebben in deze competitie nog geen punten kunnen pakken, dus het was de vraag wie deze mee naar huis ging nemen.

Ondanks goed spel, komt Oxalis tekort tegen KVC

Voor het wedstrijdkorfbal ging op zondag 6 februari de zaalcompetitie verder. Dankzij de aangepaste zaalindeling van de KNKV konden de dames van Oxalis naar het Brabantse Hapert om te spelen tegen KVC 1 uit Hoogeloon.