Laatste competitiewedstrijd Hovoc Dames 1

Afgelopen weekend speelde Hovoc Dames 1 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in de eigen Dendron Sporthal.

Dames Recreanten 4 Hovoc kampioen

De dames van de recreanten van Hovoc in Horst zijn woensdagavond kampioen geworden.

Hovoc verliest nipt van VC Landgraaf

Hovoc Heren 1 nam het op zaterdag 16 maart op tegen VC Landgraaf Heren 1. De wedstrijd werd gespeeld in de eigen Dendron Sporthal in Horst. Het werd 2-3 voor Landgraaf.

Prima winst voor Hovoc Dames 1

Dames 1 van Hovoc Horst reisde af naar Budel om het op te nemen tegen Ledûb Dames 2. Om de derde plek op de ranglijst te behouden was het zaak om deze wedstrijd te winnen, het liefst met 5 punten, zodat de dames blijven meedraaien in de top.

Hovoc Heren 1 speelt een goede wedstrijd en wint met 4-0

Hovoc Heren 1 speelde zaterdag tegen het ervaren team van Hands-Up HS1 uit Berlicum. Hovoc, dat nog altijd vierde staat in de Tweede Divisie D, had als doelstelling om alle punten in eigen huis te houden tegen de nummer 9.

Hovoc ondermaats en verliest van Hajraa HS1

Hovoc kwam dit weekend de studenten van Hajraa HS1 uit Eindhoven tegen op het veld. Hajraa staat derde in de competitie en Hovoc vierde. Helaas wist de Horster club er niet met de winst vandoor te gaan en verloor met 3-1.

Hovoc wint in vijfde set van Havoc uit Haps

Het eerste damesteam van Hovoc reisde zaterdag af naar Haps om het hier op te nemen tegen Havoc Dames 1. Een tegenstander met veel ervaring, die terug te vinden was op de derde stek op de ranglijst. Tijd om te laten zien wat de dames uit Horst waard zijn, om hopelijk voor hen deze derde plaats over te nemen.

Hovoc Heren 1 uitgeschakeld in nationale bekerwedstrijd

Hovoc Heren 1 wist zich 16 september te plaatsen voor de tweede ronde van de nationale beker. Afgelopen zaterdag werd deze tweede ronde gespeeld waar ze werden uitgeschakeld.

Hovoc Dames 1 verrast vriend en vijand en stunt tegen Topdivisieteam

Hovoc Dames 1 speelde zaterdag voor de bekercompetitie twee wedstrijden tegen teams uit de Topdivisie, het tweede niveau van Nederland. Een op papier erg grote uitdaging, maar Hovoc begon met goede moed aan de eerste wedstrijd, tegen Donki Sjot uit Den Dungen.

Spannende zaterdag voor Hovoc Dames 1

Op zaterdag 7 oktober speelde Hovoc Dames 1 thuis tegen de studentes Hajraa Dames 1. De dames uit Horst stonden op de eerste plek van de ranglijst en Hajraa uit Eindhoven op de tweede, waardoor het een spannende wedstrijd beloofde te worden.

Sportieve inspanningen tijdens 54e Horster Volleybaltoernooi

De 54e editie van het Horster Volleybaltoernooi werd afgelopen weekend gehouden in Horst. Naast de Dendron sporthal vonden verschillende volleybalwedstrijden plaats op gras, maar ook op het zand.

Hovoc verliest met ruime cijfers wedstrijd van Eindhoven

Volleybalvereniging Hovoc uit Horst speelde afgelopen weekend haar wedstrijd tegen VCE/PSV uit Eindhoven. De wedstrijd eindigde in een 0-4 verlies voor Hovoc.

Talenten VC Trivia maken het verschil in derby

Zaterdag speelden de dames van VC Trivia een uitwedstrijd tegen Hovoc 3. Bij VC Trivia leken de hoofden al bij de beker-clash van zondag, want er werden veel persoonlijke fouten gemaakt.

Dames- en herenteam Hovoc Horst verliezen wedstrijd

De beide eerste teams van volleybalvereniging Hovoc in Horst hebben afgelopen weekend verloren. Dames 1 ging ten onder met 3-1 en de heren met 4-0.