Banner-TOP Novitas

advertentie

Vacature - Media-adviseur

Omroep Horst aan de Maas is de lokale omroep van de gemeente Horst aan de Maas. Voor de 16 kernen van deze mooie gemeente vormen de uitingen op televisie, radio, website en sociale media een rijke bron van informatie en inspiratie.

Omroep Horst aan de Maas zoekt een fulltime media-adviseur

Omroep Horst aan de Maas is op zoek naar een media-adviseur. Een commercieel talent met frisse ideeën ter versterking van ons team. Als media-adviseur ben je het gezicht van Omroep Horst aan de Maas en vertaal je communicatiewensen en marketingdoelstellingen van onze adverteerders in krachtige campagnes. Je verdiept je continu in het bedrijfsleven in en rondom Horst aan de Maas en als acquisiteur weet je nieuwe klanten aan de omroep te binden. Je bent in staat om onze adverteerders goed te adviseren over de inzet van tv, radio en online. Je hebt gevoel voor marketing en weet dat voor je klanten op een resultaatgerichte en aantrekkelijke manier te vertalen naar de commerciële mogelijkheden op tv, radio en online.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega:
- Met sterk ontwikkelde commerciële voelsprieten
- Die binding heeft met de gemeente Horst aan de Maas
- Zonder 9-tot-5-mentaliteit
- Die aantoonbaar affiniteit heeft met marketing en media

Wij bieden:
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een plek in een dynamisch mediabedrijf
- Omroep Horst aan de Maas gaat naar ‘t Gasthoés verhuizen; ook voor jou reserveren wij daar alvast een toffe plek
- Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Interesse? Stuur dan vóór 23 maart 2020 een krachtige motivatiebrief die meteen laat zien wat je waard bent. Deze kun je met je cv mailen naar evert.cuijpers@omroephorstaandemaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.