advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Zelfstandig reisadviseur: 'Ondanks maatregelen heerlijk vakantie vieren in buitenland'

Met een aantal vlogs deed zelfstandig reisadviseur Sandra Vestjens uit Horst afgelopen week verslag van haar reis naar Mallorca. Daarmee wil ze laten zien dat het ondanks alle maatregelen goed mogelijk is om dit jaar in het buitenland vakantie te vieren.

"In het vliegtuig en de transferbus heb je een mondkapje op, maar daarna is het gewoon echt vakantie", zegt Vestjens. Ze merkte wel dat het de eerste dagen van haar verblijf in Mallorca nog erg rustig was: "We hadden de eerste Nederlandse TUI-vlucht die landde op Mallorca. De dagen erna werd het steeds drukker met toeristen uit Nederland. De terrassen zaten goed vol, want wij hadden regelmatig het laatste tafeltje."

'Een prikkie'
Haar reis is zo goed bevallen dat Vestjens meteen weer heeft geboekt voor augustus. De zelfstandig reisadviseur raadt iedereen een vakantie in het buitenland aan. "Ik zit nu ongeveer twintig jaar in het vak en het is denk ik wel tien jaar geleden dat je voor een vakantie van een week in de zomer een fatsoenlijk all inclusive hotel kon krijgen voor 500 euro. Dat is echt een prikkie", aldus Vestjens.

Laat je reactie achter