Banner-TOP-Marktwijzer-1

advertentie

Zaterdagavond extra corona-uitzendingen op tv

Ook vandaag staat de tv-uitzending bij Omroep Horst aan de Maas in het teken van de coronacrisis.
Wat betekent de crisis voor mensen die thuis zitten met hun gezin en voor mensen die een dierbare verliezen?

Om 18.00 uur is het wekelijkse live-programma van Omroep P&M met de stand van zaken over het coronavirus in de regio te zien. Aansluitend volgt het programma Nedinscoplein van Omroep Venlo.

Rouwtherapeute
Bij de omroep van Peel en Maas zal rouwtherapeute Gerty Mooren uit Meerlo te gast zijn. Andere deskundigen die aanschuiven in het programma zijn huisarts Frank van Kemenade, burgemeester Wilma Delissen, psycholoog Loes van Heugten en Josine van Loon, manager bij welzijnsorganisatie Vorkmeer.

Voorzitter Veiligheidsregio
In het programma van Venlose omroep komt Antoin Scholten aan het woord. Hij is naast burgemeester ook voorzitter van de Veiligheidsregio. Scholten gaat in op de laatste stand van zaken en beantwoordt vragen die zijn ingestuurd door kijkers. Verder wordt er gesproken met psycholoog Charlotte van de Ven, uitvaartverzorger Kim Boots en Lieneke Testroote, die verloor onlangs haar vader en kreeg bij het afscheid te maken met de nu geldende beperkingen bij een uitvaart.

Beide programma's worden de hele avond en nacht doorlopend herhaald. Mensen die vragen hebben aan een van de gasten bij Omroep P&M kunnen deze nog insturen naar corona@omroeppenm.nl.

Tommy in ’t Plat
Zondagavond zendt Omroep Horst aan de Maas de rockopera Tommy in ’t Plat uit op tv. De koninklijke Harmonie van Horst voerde dit werk vorig jaar drie keer uit voor een uitverkochte Merthal in het kader van de viering van 800 jaar Horst aan de Maas.
advertentie Banner-centraal Horst Centrum