advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

SV Oxalis

Winst voor SV Oxalis op Diosa-1: 9-12

Voor SV Oxalis stond zondag de competitiewedstrijd tegen Diosa 1 in Balgoij op het programma. Na het verlies van vorige week, waren de dames erop gebrand om de punten mee naar huis te nemen.

De 1e helft ging gelijk op, maar in de 2e helft wist Oxalis uiteindelijk de voorsprong te pakken en stond deze niet meer af. Het team kwam al snel op een 0-1 voorsprong. Diosa had hier snel antwoord op en wist ze de voorsprong over te nemen. Oxalis creëerde mooie kansen, maar er werd te weinig afgemaakt. Toch wisten de dames uit Hegelsom met een kleine voorsprong van 5-6 de rust in te gaan. 

Na de rust
In de rust gaf trainer en coach Johnny Vervoort aan dat het belangrijk was om het vertrouwen vast te houden om de kansen af te gaan maken. In het begin van de tweede helft ging het scoren nog steeds moeizaam en wist Diosa op gelijkspel te komen. Toch wist Oxalis aan het einde van de wedstrijd de voorsprong te pakken en deze steeds verder uit te breiden. Zo werd de eindstand 9-12.

Bekercompetitie
Donderdag 14 oktober staat de 1/8 finale van de bekercompetitie voor Oxalis 1 op het programma. Deze wordt om 20.00 uur gespeeld tegen ODIO 1 in Millingen aan de Rijn. Op zondag 17 oktober speelt Oxalis dan om 12.30 uur tegen Noviomagum 1 in Hegelsom.

Laat je reactie achter