Wielertalkshow moet meer toeristen naar Grubbenvorst trekken

Het Ondernemers Collectief Grubbenvorst heeft samen met de gemeente Tour de Limbourg dinsdag naar Horst aan de Maas gehaald.

De rondreizende wielertalkshow van regionale omroep L1 moet voor promotie van Grubbenvorst zorgen op televisie.

Toeristen
“Mogelijk trekt dat veel toeristen. En mogelijk maken die toeristen weer gebruik van de aanbiedingen die de ondernemers in Grubbenvorst bieden”, zegt Wilfred Wieland, voorzitter van Ondernemers Collectief Grubbenvorst.

Grubbenvorst Verenigt
Met de komst van het tv-programma naar Grubbenvorst biedt het Ondernemers Collectief ook een podium aan Stichting Grubbenvorst Verenigt, die begin dit jaar is opgericht. Door samen te werken willen 24 verenigingen en stichtingen beter kansen benutten en ambities verwezenlijken.

App
De nieuwe stichting grijpt deze gelegenheid aan om sinds lange tijd weer bij elkaar te komen. Iets dat in deze coronatijd lastig is volgens voorzitter Roy Knelissen. Ook lanceert Grubbenvorst Verenigt plannen voor een app om beter te communiceren met elkaar.

Vanaf 18.30 uur wordt in Tour de Limbourg nagepraat over de Tour-etappe van dinsdag. Publiek is welkom om deze live-uitzending gratis bij te wonen op het Pastoor Vullingsplein.

Laat je reactie achter