advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Wielerdriedaagse moet samenhorigheid tussen clubs vergroten

De Wielerdriedaagse van Broekhuizenvorst wordt vanavond nieuw leven ingeblazen om geld in te zamelen voor nieuwe tenues voor de teams van SVEB/Sporting-ST.

Met de terugkeer van het evenement hopen de verenigingen ook de saamhorigheid tussen de twee clubs te vergroten.

Samenwerking
Voetbalverenigingen SVEB en Sporting-ST zijn dit seizoen een samenwerking aangegaan voor wat betreft het jeugd- en damesvoetbal. “Waar je vroeger iedereen kende van de sportvereniging, is dit na een fusie niet meer het geval. Wij hopen daarom zoveel mogelijk leden en niet-leden te mogen verwelkomen in het BMV de Schakel in Broekhuizenvorst om kennis met elkaar te maken”, zeggen de clubs. Om het evenement bereikbaar te maken voor alle leden zal er zelfs een bus rijden van de kerk in Tienray naar de kerk in Swolgen en vervolgens naar de eindbestemming in Broekhuizenvorst.

Feestavonden
Voor de sportievelingen zijn er wedstrijden sprint, ploegenachtervolging, koppelrace en prominenten ritten op de rollerbanken in de Schakel. Naast een sportieve strijd op de fietsen wordt vanavond afgesloten met een après ski party en op zaterdag met een feestavond met live muziek. De finales van de wedstrijden op de fiets zijn op zondag.

De Wielerdriedaagse van Broekhuizenvorst werd in 2005 voor het laatste georganiseerd.

Laat je reactie achter