advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

VVV-Venlo start voorbereiding op seizoen bij Wittenhorst

VVV-Venlo maakt de komende tijd gebruik van de voetbalvelden van Wittenhorst om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Maandagavond 13 juli wordt er voor het eerst in Horst getraind door de voetballers van de Venlose Eredivisionist.

Registreren verplicht
De eerste training begint om 19.00 uur en is toegankelijk voor publiek. Bezoekers moeten zich wel vooraf registreren. Verder gelden uiteraard de richtlijnen van het RIVM. De club geeft aan dat het daarom bijvoorbeeld niet mogelijk is om foto’s en handtekeningen te krijgen van spelers.

Velden niet beschikbaar
VVV wijkt uit naar Horst omdat de velden bij het stadion in Venlo nog niet beschikbaar zijn. Het hoofdveld van stadion de Koel is onlangs vervangen door natuurgras en het trainingsveld wordt anders ingericht. “Dat we mogen opstarten bij onze partnerclub Wittenhorst is fantastisch. Dat doen we totdat we weer op ons eigen complex terecht kunnen. Daarbij zitten we in ons achterland en op een steenworp afstand van Venlo”, zegt technisch directeur van VVV Stan Valckx.

De eredivisie gaat in het weekend van 12 en 13 september weer van start. Onduidelijk is nog welke tegenstanders de Venlonaren zullen treffen in aanloop naar de nieuwe competitie.

Laat je reactie achter