advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

VVV op velden Wittenhorst van start met voorbereiding op nieuw seizoen

VVV is de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen maandagavond begonnen in Horst. Op het sportcomplex van RKsv Wittenhorst werken de Venlonaren de komende tijd hun trainingen af.

"Maar als je dan hier mag vertoeven, daar is niets mis mee. Het veldje ligt er perfect bij", zegt VVV-trainer Hans de Koning. Hij is te spreken over de gastvrije ontvangst van Wittenhorst. VVV speelt komende dinsdag een oefenwedstrijd tegen Sporting ST op het sportpark in Swolgen/Tienray. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de oefencampagne van de Venlose club richting de start van het nieuwe seizoen.

Nieuw gezicht
Bij de eerste training was meteen een nieuw gezicht aanwezig: Dirk Marcellis. Maandag werd bekend dat de voormalig profvoetballer uit Horst aan de slag gaat als performance coach bij VVV. Hij gaat spelers begeleiden die de stap naar het eerste elftal zetten. Marcellis: "Wat komt er bij kijken? Hoe kun je zorgen dat je zo optimaal mogelijk kunt blijven presteren? Met dat soort vragen probeer ik de talenten van VVV te helpen."

Wittenhorst
Marcellis begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Wittenhorst en VVV. Daarna speelde hij onder meer bij PSV, AZ en PEC Zwolle. Bij die laatste club was de Horsternaar de afgelopen jaren actief als accountmanager. Het kriebelde bij hem en zijn gezin om weer in Horst te gaan wonen. Maar of hij ook terugkeert bij Wittenhorst? "Ja, ik ga hier wel wat doen. We moeten nog wel even bekijken hoe en wat. Ik heb mijn zoontje al bij de club ingeschreven, dus ik zal in ieder geval op zaterdagochtend langs de lijn te vinden zijn", aldus Marcellis.

Laat je reactie achter