advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Toverland: sollicitatiegesprekken in spookhuis

Toverland is op zoek naar ruim honderd medewerkers die tijdens de Halloween Nights willen werken in onder andere de restaurants, bij de attracties en de souvenirshops. Het Sevenumse attractiepark houdt daarvoor sollicitatiegesprekken in het spookhuis Maison de la Magie.

“Werken tijdens de Halloween Nights is een hele beleving”, vertelt Pleun Bazen, Hoofd Mens & Organisatie. “Daarom nodigen wij medewerkers in spé uit voor een spookachtige sollicitatie, zodat zij alvast kunnen ervaren of ze het aandurven om onderdeel te worden van onze Halloween Nights.”
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in het duistere en verlaten landhuis Maison de la Magie. “Of het landhuis tijdens het sollicitatiegesprek daadwerkelijk verlaten is, moet nog blijken”, lacht Pleun.

Diverse vacatures tijdens Halloween
Toverland heeft een breed scala aan vacatures voor medewerkers die minimaal 16 jaar moeten zijn voor diverse functies in het park. Je moet minimaal 6 van de 13 Halloween Nights beschikbaar te zijn in de periode tussen 9 en 16 oktober, 21 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 6 november. Het park is dan geopend tot 23:00 uur.
 
Scare Shuttle pendeldienst
Medewerkers zonder eigen vervoer kunnen tijdens de Halloween Nights gebruik maken van de pendeldienst die medewerkers ophaalt vanuit Station Eindhoven, Station Venlo en Station Helmond en brengt ze na de werkdag ook weer naar deze locaties terug.

Laat je reactie achter