Banner-TOP-Marktwijzer-3

advertentie

'Coronaproof Toverland' opent deuren voor publiek op 19 mei

Attractiepark Toverland opent de toverpoorten weer op 19 mei voor het publiek. Het is een bijzondere datum voor Toverland, het Sevenumse attractiepark viert dan haar negentiende jubileum
Toverland zorgt zo veel mogelijk voor spreiding tussen bezoekers en neemt extra hygiënemaatregelen. Medewerkers hebben de taak om beugels en deurklinken regelmatig te desinfecteren. Het bestellen van tickets op datum wordt verplicht. Ook abonnementhouders moeten een bezoek vooraf online registreren. Het is voor hen steeds mogelijk om maximaal één reservering tegelijk in te plannen.

Maatwerk
Het park is ingericht voor 50 procent van het gebruikelijke maximumaantal bezoekers. Daarom moet iedereen zich vooraf online aanmelden. De bezoekers moeten zich binnen het park houden aan de anderhalve meter afstand-regel en worden gewezen op bepaalde looproutes. Ook blijven sommige karretjes leeg in attracties en zijn wachtrijen aangepast. Het plan is om alle zes de themawerelden te openen. De enige attractie niet open kan vanwege de maatregelen is het Kletterparcours.

advertentie Banner-centraal Adverteren bij Omroep HadM

Lees ook deze artikelen