Banner-TOP-Marktwijzer-2

advertentie

Toverland is 'coronaproof' en klaar voor heropening

De oefenavond van Toverland woensdag is volgens een woordvoerder van het park goed verlopen.
Dat houdt in dat het attractiepark in Sevenum klaar is om op 19 mei de deuren weer te openen.

Testpubliek
Tijdens de oefenavond moesten medewerkers en familieleden testen of het attractiepark ‘coronaproof’ is. Er werd bekeken of de extra veiligheidsmaatregelen bij de attracties werken. Drie van de zes themagebieden waren daarbij volledig in bedrijf.

Gemeente
Ook burgemeester Ryan Palmen was aanwezig op de oefenavond. Volgens communicatiemanager Tessa Maessen van Toverland zijn zowel de gemeente als Toverland overtuigd dat de maatregelen werken. “Het plan is nog steeds om op 19 mei de poorten weer te openen. Maar het is pas definitief als er de komende dagen geen andere maatregelen worden opgelegd”, zegt Maessen.

Maatwerk
Het park is ingericht voor 50 procent van het gebruikelijke maximumaantal bezoekers. Daarom moet iedereen zich vooraf online aanmelden. De bezoekers moeten zich binnen het park houden aan de anderhalve meter afstand-regel en worden gewezen op bepaalde looproutes. Ook blijven sommige karretjes leeg in attracties en zijn wachtrijen aangepast. Het plan is om alle zes de themawerelden te openen. De enige attractie niet open kan vanwege de maatregelen is het Kletterparcours.

De komende dagen zullen in alle themagebieden begrijpelijke instructies en bewegwijzering aangebracht worden. Medewerkers worden ook nog extra getraind op de afspraken.
advertentie Banner-centraal Lumar Verhuur

Lees ook deze artikelen