advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

SundayFolk&more

SundayFolk&more komt met programma voor nieuwe seizoen

Muziekpodium SundayFolk&more opent het nieuwe seizoen op 6 september met een concert van de Engelse singer-songwriter Pete Morton.

De concerten in De Wingerd in Sevenum zijn volgens de organisatie 'coronaproof'.

Van café naar zaal
Door de concerten te verplaatsen van het café naar de zaal denkt de organisatie genoeg plaats te hebben voor het gebruikelijke aantal bezoekers. “Er zijn 35 tot 50 zitplaatsen beschikbaar zodat iedereen voldoende afstand kan houden tot elkaar en tot de artiesten.”

Iain Matthews en Jan Rot
Na Pete Morton komt Iain Matthews op 4 oktober naar SundayFolk&more, een thuiswedstrijd dus voor de Britse muzieklegende, die met zijn Nederlandse vrouw in Horst woont. Een andere grote naam is Jan Rot. De Nederlandse muzikant treedt op 10 januari op in De Wingerd in Sevenum.

Negen concerten
Verder staan op het programma: The Withershins, Marjolein Meijers, Joep van Wegberg en The Cooder Connection. Op 21 maart wil de organisatie het publiek verrassen met speciale optredens van lokale artiesten.

De afsluiting van de concertreeks is op 18 april door MATIZ. Het optreden van deze wereldband ging vanwege corona dit jaar niet door.

Laat je reactie achter