Banner-TOP-Marktwijzer-1

advertentie

Stuur uw videoboodschap in voor ouderen in isolatie

Kunt u een familielid, vriend of vriendin niet bezoeken vanwege het coronavirus, maar wilt u hem of haar wel graag een boodschap doorgeven? Wilt u hulp aanbieden of gewoon een hartverwarmende boodschap delen met Horst aan de Maas? Stuur dan een filmpje in naar Omroep Horst aan de Maas en wij zenden het uit op tv.
Veel ouderen zitten deze dagen alleen thuis. Vorige week nam het kabinet het besluit dat verzorgingshuizen geen bezoek meer mochten toelaten. Daarmee valt het laatste fysieke contact voor sommigen helemaal weg. Programma's als Skype of Facetime kunnen uitkomst bieden, maar tegelijkertijd zijn niet alle ouderen even vertrouwd met zulke digitale communicatiemiddelen. Dat maakt het lastig om elkaar in deze tijden te blijven zien.

Doelgroepen
Dat geldt ook voor andere doelgroepen, zoals mensen met een zwak immuunsysteem die dus extra vatbaar zijn voor het virus. Of het nou om een individu gaat of om een groep, Omroep Horst aan de Maas biedt u graag de kans om voor hen een boodschap door te geven.

Insturen 
Maak met uw telefoon een filmpje (houd de telefoon horizontaal) van maximaal dertig seconden en stuur uw boodschap in. Wij zullen deze bundelen en deze week uitzenden op tv, na Het Nieuws.
Mail uw video met uw boodschap naar hartverwarmer@omroephorstaandemaas.nl.
advertentie Banner-centraal H&H Marktverhuur

Lees ook deze artikelen