Banner-TOP Novitas

advertentie

Rabobank Horst Venray wil samen verder met Venlo

De Rabobanken Horst Venray en Venlo hebben als voornemen om zich per 1 juli samen te voegen, om naar eigen zeggen de kwaliteit van de financiële dienstverlening te versterken.
De ledenraden zijn over het voornemen geïnformeerd. Zij nemen hierover eind mei een besluit.

Gevolgen
Rabobank Horst Venray was maandagmiddag niet in de gelegenheid om op vragen van Omroep Horst aan de Maas in te gaan. Daardoor is bijvoorbeeld niet duidelijk wat de gevolgen van de samenvoeging voor klanten in Horst aan de Maas zullen zijn en of het kantoor van de bank in Horst wel of niet behouden blijft.

'Specialiseren'
Angelique Jansen, directievoorzitter Rabobank Horst Venray, laat in het persbericht van de bank weten: “Door samen verder te gaan als één bank zijn wij beter in staat kennis, kunde en kwaliteit te bundelen. Dit heeft een positieve invloed op onze continuïteit en geeft onze medewerkers de ruimte zich verder te specialiseren. Op deze manier ontstaat er meer tijd voor de klant.”

Op verschillende onderdelen werken beide banken nu al samen. Voorafgaand aan de definitieve besluitvorming over het samenvoegen worden de leden van beide banken nog gehoord.
advertentie Banner-centraal Expert