advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Protocol voor inleveren oud papier en karton

Vanwege het coronavirus haalt de gemeente tijdelijk geen oud papier en karton op. Inwoners kunnen dit zelf naar inzamelpunten brengen en moeten zich daarbij aan een aantal regels houden.

Aanstaande zaterdag kunnen mensen met hun oud papier en karton terecht op Kerkstraat 11 in Broekhuizenvorst, Ericaplein 50 in Grubbenvorst en de parkeerplaats aan de Kasteellaan/Venrayseweg in Horst. Inleveren kan op alle locaties tussen 9.00 en 12.00 uur. Op elke inleverplek is een route ingericht, die bestuurders met hun auto moeten afleggen (afbeeldingen Facebookbericht gemeente).

Maatregelen
De gemeente heeft een aantal maatregelen opgesteld die voor alle locaties gelden. Inwoners mogen ter plekke niet blijven hangen en dienen de instructies van de verkeersregelaar op te volgen. Ook is het niet toegestaan dat automobilisten de auto parkeren en vervolgens gaan uitladen. Bestuurders moeten in de auto blijven en langs de kraakpersauto rijden. Vervolgens doen zij zelf het oud papier en karton in de vrachtauto. Ook bij het inleveren wordt de regel van anderhalve meter afstand gehanteerd.

Laat je reactie achter