advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Peelpush te sterk in uitwedstrijd tegen Set up DS1: 3-2

VC Set Up DS1 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Peelpush uit Meijel. Via sterke services van Set Up en het goed thuisspelende Peelpush, bleef Set UP haar eigen spel spelen en won de eerste set met 20-25.

Ook in de tweede set wist VC Set Up de voorsprong te pakken. Door een mindere fase kwam Peelpush  dichterbij, maar deze opwaartse flow van het team uit Meijel kon VC Set Up niet verstoren en verloor de set met 25-22.

Derde set
De derde set begon VC Set Up weer sterk. Bij een snelle 0-4 voorsprong, zag de coach van Peelpush zich genoodzaakt een time out aan te vragen. Veel hielp die niet want VC Set Up bleef degelijk spelen en bouwde de voorsprong uit naar 8-14. Door een sterke servicebeurt kwam Peelpush terug tot 13-15. VC Set Up was haar goede spel kwijt, verspeelde de voorsprong en verloor uiteindelijk de set met 25-21.


VC Set Up gaf zich niet verloren en begon aan de vierde set: alles liep perfect met goede services, goede passes en aan de hand van mooie set up’s, werden mooie ballen binnen de lijnen geslagen. De set werd dan ook met 12-25 gewonnen.

Energie kwijt
De energie van de vierde set was VC Set Up in het begin van de vijfde set helemaal kwijt. Peelpush kwam op een snelle voorsprong van 5-1, maar de Meerlose dames wisten zich terug te knokken tot 8-7, maar moest uiteindelijk de winst aan Peelpush geven: 15-10.


Ondanks het verlies werden toch twee punten verdiend en is een stijgende lijn zichtbaar. Hopelijk kan VC Set Up dit voortzetten in de volgende thuiswedstrijd, zaterdag 16 oktober tegen VC Hero DS1 uit Herten.

Laat je reactie achter