advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Marc Bolsius, FC Den Bosch

Paul Verhaegh gepresenteerd als assistent-trainer FC Den Bosch

Paul Verhaegh gaat bij FC Den Bosch aan de slag als assistent-trainer van het eerste elftal. De 36-jarige voormalig profvoetballer uit Kronenberg was als speler van 2004 tot 2006 actief voor de club.

Tijdens zijn periode in Den Bosch speelde Verhaegh 56 wedstrijden, zowel in de Eredivisie als Eerste Divisie. De Kronenberger gaat zich vanaf nu meerdere dagen per week bezighouden met het ondersteunen van hoofdtrainer Erik van der Ven. Verhaegh zegt op de site van de club dat hij uitkijkt naar zijn nieuwe functie: "FC Den Bosch werkt dit seizoen met een jonge spelersgroep. Ik vind het een geweldige uitdaging om die gasten te helpen bij de start van hun loopbaan." De club speelt dit seizoen in de Eerste Divisie.

Punt achter carrière
Begin juni zette Verhaegh een punt achter zijn voetbalcarrière. Hij begon in de jeugd bij VVV-Venlo en PSV. Daarna kwam hij onder meer uit voor Vitesse, VfL Wolfsburg en FC Twente. In 2014 zat hij bij de WK-selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal liet Verhaegh dat toernooi drie wedstrijden spelen. In de achtste finale tegen Mexico startte hij zelfs in de basis.

Laat je reactie achter