advertentie BANNER-TOP-Crowdfunding-Bankrekening

Gemeente Horst aan de Maas

Oostrums café en bistro uitgeroepen tot starter van het tweede kwartaal 2021

Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn verkozen tot starter van het tweede kwartaal 2021. Zij runnen sinds begin maart een café en bistro in het dorp en gaan er dus al binnen een aantal maanden met een prijs vandoor.

"Hans Holtackers is een chef-kok pur sang. Zijn passie voor koken en liefde voor mooie gerechten komen hier samen. Samen met zijn vrouw Veronique en hun medewerkers streven ze naar een gezellige thuisbeleving op locatie. Met hun café, bistro en terras is voor beiden een langgekoesterde wens in vervulling gegaan", aldus de jury.

Steuntje in de rug
De gemeenten Horst aan de Maas en Venray roepen samen met de ondernemersverenigingen uit de regio vier keer per jaar een starter van het kwartaal uit. Daarmee willen zij startende ondernemers een steuntje in de rug geven. De kwartaalwinnaars maken vervolgens kans op de titel van starter van het jaar.

Eerder dit jaar werd Claudia Keijsers uit Ysselsteyn met haar organisatie voor aanvullende mantelzorg verkozen tot starter van het eerste kwartaal 2021.

Laat je reactie achter