advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Officiële opening accommodatie Oxalis

De nieuwe accommodatie van korfbalclub SV Oxalis op Sportpark Wienus in Hegelsom zal eind deze maand officieel geopend worden.

Vanwege de coronacrisis heeft het volgens de club iets langer geduurd om een geschikt moment te vinden.

Aangepast
“In aangepaste vorm en met een kleiner gezelschap van genodigden willen we er toch een feestelijk tintje aan geven”, zegt bestuurslid Karien Cleven. De opening op vrijdag 25 september wordt gedaan door voorzitter Marieke van Asten en wethouder Han Geurts. In verband met de RIVM-richtlijnen mogen alleen genodigden in het gebouw en na het officiële moment samen zijn. Belangstellenden zijn wel welkom om de opening bij te wonen vanaf het kunstgrasveld.

Fusie
Al bij de start van de fusievereniging in juli 2014 was er sprake van dat Oxalis gehuisvest zou worden in Hegelsom. Maar omdat bij sportpark Wienus niet voldoende kleedlokalen waren, werd uitgeweken naar sportpark Ter Horst in Horst. De gemeente investeerde ruim 4 ton voor de aanleg van een kunstgrasveld en extra kleedlokalen, toiletblokken en materiaalhokken.

Sportpark Wienus
Hoofdgebruiker VV Hegelsom bouwt op Sportpark Wienus samen met Oxalis, Beugelclub Ons Plezier en de jeu-de-boulesvereniging aan een duurzame en leefbare toekomst voor het Hegelsomse verenigingsleven. “Als volgende, en voorlopig laatste stap, zal de entree naar het sportpark verfraaid gaan worden”, laat de voetbalvereniging weten.

Laat je reactie achter