advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Marco Roelofs tijdens coronacrisis: gitaarspelen, lezen en fitness

"Ik wens iedereen veel gezondheid toe en blijf binnen. Dan zijn we hopelijk zo snel mogelijk van deze crisis af", zegt Marco Roelofs, die zijn uren nu vooral spendeert aan het spelen op zijn gitaar, het lezen van boeken en fitness.

Dat laat de zanger van de Heideroosjes zien in onderstaande videobijdrage die hij op verzoek van Omroep Horst aan de Maas maakte. Roelofs neemt de kijker mee door zijn huis in Eindhoven. "Normaal gesproken zou ik nu bezig zijn bij poppodium De Effenaar als programmeur", vertelt Roelofs vanaf zijn bank. "De afgelopen twee weken heb ik me beziggehouden met het omboeken van alle voorstellingen. Maar nu begint het wat rustiger te worden en zit ik dus thuis."

Tuin
Daar speelt Roelofs gitaar, tilt hij aan gewichten in zijn geïmproviseerde home gym en leest hij boeken. Zijn tuin krijgt minder aandacht, want groene vingers heeft de artiest niet. Hij heeft ook nog een serieuze boodschap voor iedereen. "Ik wens iedereen veel gezondheid toe en blijf binnen. Dan zijn we hopelijk zo snel mogelijk van deze crisis af."

Laat je reactie achter