advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Man betaalt bij verschillende winkels in Horst met vals geld

Verschillende winkeliers uit Horst hebben afgelopen vrijdag aangifte gedaan, omdat er bij hen in de winkel een man met vals geld heeft proberen te betalen.

Bij modezaak MAN in Horst lukte het de verdachte zelfs om ook daadwerkelijk met het valse geld te betalen. De eigenaar van de zaak wil geen reactie geven nu de politie het incident onderzoekt, maar heeft wel een oproep op Facebook geplaatst.

Dure bril
Volgens verkoopmedewerker Bianca Lenssen heeft dezelfde dader ook geprobeerd een dure bril aan te schaffen bij Camps Optiek op het Sint Lambertusplein. "De man kwam in de winkel om een dure zonnebril te kopen en wilde met een briefje van 500 euro betalen. Toen wij hem gevraagd hebben om een legitimatiebewijs, weigerde de man mee te werken en ging de verkoop niet door", aldus Lenssen.

Politie
Een woordvoerder van de politie laat aan omroep Horst aan de Maas weten dat de zaak onderzocht wordt en dat zij proberen de identiteit van de persoon in kwestie te achterhalen. De politie roept winkeliers en burgers die slachtoffer zijn of meer informatie hebben op om zich te melden.

Laat je reactie achter