Banner-TOP Novitas

advertentie

Landelijke nominatie en 60.000 bezoekers voor Mind Mystery

Mind Mystery in Horst kijkt terug op een mooi eerste jaar.
De verwachte 60.000 bezoekers kwamen naar het attractiepark in de Kasteelse Bossen en ze zijn genomineerd voor Beste Family Entertainment Center van 2019.

Eer
Personen uit de branche vormen de vakjury voor deze landelijke prijs die op 11 februari wordt uitgereikt. Petra Siebers, commercieel directeur van Mind Mystery, noemt het een eer om genomineerd te zijn: “Wij zijn nieuw in deze sector. Dit hadden we nog niet durven dromen. Het is een bevestiging van het harde werken en het uitvoeren van onze ideeën.”

Toekomst
Het 'optische illusie-themapark' is pas sinds oktober 2018 in bedrijf. Volgens Siebers komen de bezoekers uit het hele land en zelfs uit Duitsland en België. Het zijn niet alleen de toeristen die langer in de regio verblijven, volgens haar. Het doel is nu om het park kwalitatief en logistiek te verbeteren om dit jaar meer dan 100.000 bezoekers te trekken.

Culinair vlak
Op termijn wil Mind Mystery uitbreiden met nieuwe illusies. “Daarnaast zijn we bezig met een culinair-concept, waarbij we verwondering en verbazing in de vorm van eten en drinken willen brengen”, zegt Siebers.

De andere genomineerden voor Beste Family Entertainment Center 2019 zijn Doloris’ Meta Maze (Tilburg), Preston Palace (Almelo), Hof van Saksen (Nooitgedacht), Klok’uus ('s-Heer Arendskerke) en Zero 55 (Apeldoorn).
advertentie Banner-centraal Betonstation Horst

Lees ook deze artikelen