advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Kronenberg gaat Torrekoel zelf exploiteren

Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Kronenberg heeft sinds deze week het beheer en de exploitatie van De Torrekoel officieel overgenomen van de gemeente.

De overdracht werd dinsdag officieel bekrachtigd door de ondertekening van de benodigde documenten in het bijzijn van wethouder Han Geurts.

Accommodatiebeleid
Vanuit het dorp Kronenberg was verzocht om het beheer van het gemeenschapshuis volledig zelf te mogen regelen. Volgens wethouder Geurts past deze keuze volledig in het nieuwe accommodatiebeleid van de gemeente: “Kronenberg koestert zijn gemeenschapshuis. Ik ben erg blij dat ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door zelf hiermee aan de slag te willen gaan.” Het beheer en de exploitatie van de gemeenschapshuizen in Horst aan de Maas is nu nog gedeeltelijk een gemeentelijke taak.

Koffertje
Geheel in de sfeer van Prinsjesdag had de wethouder de benodigde papieren in een speciaal koffertje opgeborgen. De feestelijke ondertekening vond plaats tijdens het jaarlijks huurders- en gebruikersoverleg van het gemeenschapshuis.

Laat je reactie achter