advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Gemeente Horst aan de Maas

Koninklijke onderscheiding voor Thij Verheijen uit Sevenum

De 74-jarige Thij Verheijen uit Sevenum is zondagmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Ryan Palmen na afloop van de bekerwedstrijd Sparta '18- SV Kronenberg.

Verheijen is sinds 1978 als vrijwilliger verbonden aan voetbalvereniging Sparta ’18 uit Sevenum. Zo was hij onder meer jeugdleider, wedstrijdsecretaris en bestuurslid. Sinds 2003 is Verheijen bij de club verantwoordelijk voor sponsorzaken. Ook is hij actief binnen de vrijwilligersploeg die het sportcomplex onderhoudt.

Carnavalsvereniging
Ook is Verheijen al jaren betrokken bij carnavalsvereniging D'n Ezelskop uit Sevenum. Van 1987 tot 1999 was hij vorst en bestuurslid. Tussen 2000 en 2016 was Verheijen bestuurslid van de Bond van Carnavalsvereniging in Limburg (BCL). Van 2013 tot 2016 bekleedde hij de rol van voorzitter van district Noord. Verder nam de Sevenummer het voorzitterschap op zich van vele commissies om verschillende grote evenementen van de BCL te organiseren.

Medeoprichter en bestuurslid
Naast zijn staat van dienst bij de voetbalclub en de carnavalsvereniging, is Verheijen medeoprichter en bestuurslid Beugelclub BergerBaan in Sevenum. Hij draagt zorg voor bijvoorbeeld het jaarverslag en de samenstelling van de teams. Ook helpt Verheijen elk jaar bij het opmaken van beide beugelbanen.

Laat je reactie achter