Banner-TOP-Marktwijzer-2

advertentie

Inloopbijeenkomst over cultuurplein Gasthoês

Alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van ’t Gasthoês houden op 30 januari een inloopbijeenkomst over de realisatie van het cultuurplein. Medewerkers van de gemeente en aannemer geven antwoord op vragen.
Op de inloopbijeenkomst wordt informatie gegeven over de planning en fasering, mogelijke hindernissen en communicatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Geïnteresseerden kunnen donderdag 30 januari van 16.00 tot 20.00 uur terecht bij Café de Beurs in Horst.

Openingsdatum Gasthoês
Het bouwteam laat weten dat er na de carnaval gestart wordt met de realisatie van het cultuurplein. Als alles volgens planning verloopt, is het plein eind 2020 klaar. Afgelopen week werd bekend dat de beoogde openingsdatum van 't Gasthoês (1 september) door vertraging in de verbouwing waarschijnlijk onhaalbaar is geworden. Interim-directrice Janneke Rijksen: "Dat het niet 1 september gaat worden, durf ik wel te zeggen". Zij zou het 'extreem' vinden als het 2021 wordt, maar zegt pas in maart of april meer duidelijkheid te verwachten.
advertentie Banner-centraal H&H Marktverhuur