voordekunst

Horster schrijver start tweede boekproject

Geert van den Munckhof uit Horst start na het uitbrengen van zijn eerste boek met een nieuw project genaamd 'Waar het hart vol van is..'. Dit gaat hij net zoals bij zijn eerste boek doen doormiddel van crowdfunding.

Zijn tweede boek wordt een verzameling van al zijn geschreven columns, verhalen en gedichten. De Horsternaar draagt zijn teksten of gedichten vaker op met zijn buikorgel en wil de film- en geluidsopnamen hiervan koppelen aan zijn boek met QR-codes. 

Publiekprijs
Geert van den Munckhof heeft vorig jaar met zijn gedicht 'Voorbij' de publieksprijs gewonnen van de poëzie- en prozawedstrijd De Raadselige Roos. ''Een eervolle onderscheiding. Het doet de reden dat ik schrijf recht aan", laat Van den Munckhof weten. Het gedicht zal volgens hem zeker een plek krijgen in zijn nieuw boek. 

Crowdfunding
Net zoals bij zijn eerste boek vraagt de schrijver donaties via een crowdfundsite. Provincie Limburg gaat het boekproject van de Horsternaar ondersteunen. Deze steun is volgens Van den Munckhof een fikse stap in de goede richting. Als alles voorspoedig verloopt wordt het boek begin volgend jaar werkelijkheid. 

Laat je reactie achter