Banner-TOP-Marktwijzer-2

advertentie

Horst behoudt Rabobank-kantoor

Er blijft een Rabobank-kantoor in Horst. Dat laat Edwin de Bruijn namens de directie weten, naar aanleiding van vragen van Omroep Horst aan de Maas over de plannen voor het samenvoegen van Rabobank Horst Venray en Venlo.
Op dit moment heeft de bank twee vestigingen in Horst; in het gemeentehuis en op Kerkeveld. "We bekijken op dit moment de mogelijkheden om beide vestigingen op één plek onder te brengen. De locatie hiervoor moet nog bepaald worden", aldus De Bruijn.

Dienstverlening versterken
De Rabobanken Horst Venray en Venlo hebben als voornemen om zich per 1 juli samen te voegen, om naar eigen zeggen de kwaliteit van de financiële dienstverlening te versterken. De ledenraden zijn over het voornemen geïnformeerd. Zij nemen hierover eind mei een besluit.

Werkvloer
Op verschillende onderdelen werken beide banken nu al samen. Voorafgaand aan de definitieve besluitvorming over het samenvoegen worden de leden van beide banken nog gehoord. Volgens De Bruijn heeft de samenvoeging geen gevolgen voor de mensen op de werkvloer. Wel geeft hij aan dat de directie en raad van commissarissen zullen krimpen.
advertentie Banner-centraal Vakgarage Middenpeel