Horecaondernemer kan niet stilzitten en opent beddenoutlet in Horst

Horecaman Eric Janssen opent zaterdag een pop up-beddenwinkel in het centrum van Horst. Hij wil hiermee de kosten van zijn restaurant en bed & breakfast dekken.

Horsternaar Eric Janssen maakt net als veel collega’s in zijn sector een moeilijke tijd door. Uit zijn restaurant en bed & breakfast haalt hij te weinig omzet om rond te komen en daarom start hij zaterdag een pop up beddenwinkel in het centrum van Horst. Het is niet zijn expertise, maar de horecaondernemer is strijdbaar. "Mijn broer en ik zijn in december vorig jaar met Graaf ter Horst begonnen. We hebben bedden aangeschaft voor de bed & breakfast. De leverancier wil ons helpen om dit te doen. Dat kan een win-winsituatie zijn", aldus Janssen. 

Bezorgen
Janssen zijn bed & breakfast is open en zijn restaurant biedt eters de mogelijkheid om maaltijden te laten bezorgen of af te halen, maar dit is bij lange na niet genoeg om de kosten te dekken. De ondernemer vindt daarom dat hij iets moet doen. "Het bezorgen van eten is helaas maar een pleister op de wond. De meeste mensen koken nog gewoon thuis natuurlijk. Daarnaast heeft eten dat wordt bezorgd een andere kwaliteit dan in ons restaurant. Dus dan ga je kijken waar je verder rendement uit kan halen."

De pop up-beddenwinkel aan de Kerkstraat is dit weekend open om proef te draaien en zal vanaf volgende week officieel de deuren openen.

Laat je reactie achter