Grote interieurwinkel opent deuren in Swolgen

Na 23 jaar is de grote interieurwinkel Haddon Hall van Eugène en Hugo Sloots verhuisd van Venlo naar de Van Weedtstraat in Swolgen. De winkel is inmiddels open, maar de komende weken nog wel alleen op afspraak om alle klanten zo goed mogelijk te spreiden over de dag.

Een grote opening zat er door de coronamaatregelen niet in. Wel was er afgelopen zondag voor Swolgenaren de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de winkel. "Dat was heel leuk en gezellig. Er waren steeds maximaal tien tot twintig mensen binnen, dus dat ging heel geleidelijk. Ik denk dat de buurt een goed beeld heeft van wat wij hier uitspoken", zegt Eugène Sloots.

Groei webwinkel
Reden voor de verhuizing naar Swolgen is de sterke groei van de webwinkel, waardoor extra magazijn- en inpakruimte nodig is. Het aanbod van Haddon Hall is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Sloots: "Met het verkopen van antieke spullen kun je geen boterham meer verdienen. Daarom zijn wij er allemaal dingen bij gaan doen, zoals het verkopen van Disney-beelden en Tiffany-lampen."

Laat je reactie achter