advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Extra inzameldagen oud papier Grubbenvorst

In Grubbenvorst zijn er vanaf komend weekend meer mogelijkheden om het oud papier in te leveren. Dat is het gevolg van de drukte en overlast die de afgelopen weken ontstond richting de brenglocatie achter het tankstation aan de Californischeweg.

Op de locatie in een woonwijk die in de weken ervoor nog werd gebruikt als inzamelplek, was er ook al ergernis over files en overlast van ronkende auto's. "Daarom hebben we met verschillende betrokken partijen rond de tafel gezeten om te kijken hoe we dit op kunnen lossen. De locatie blijft hetzelfde: achter het tankstation aan de Californischeweg", aldus wethouder Roy Bouten.

'In tweeën gedeeld'
Nieuw is dat het oud papier in Grubbenvorst vanaf nu twee keer per week ingeleverd kan worden; op woensdag en zaterdag. Bouten: "Ook hebben we een splitsing gemaakt, wat betekent dat we het dorp wat betreft het inleveren in tweeën hebben gedeeld. Daardoor heeft elke helft van Grubbenvorst twee keer in twee weken de mogelijkheid om het oud papier weg te brengen." De wethouder hoopt dat ook in Grubbenvorst toegewerkt kan worden naar een probleemloze inzameling. Hij roept inwoners dan ook op om alleen oud papier in te komen leveren op dagen dat hun deel van het dorp aan de beurt is.

Laat je reactie achter