advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

D'n Dreumel

D'n Dreumel zet streep door liedjesavond

De liedjesavond van carnavalsvereniging D'n Dreumel uit Horst, die gepland stond voor zaterdag 10 oktober, gaat niet door. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het volgens de organisatie op geen enkele wijze mogelijk om het evenement door te laten gaan.

"Met veel pijn in ons carnavalshart hebben we dit besluit moeten nemen", schrijft D'n Dreumel op Facebook. In mei kwam de Horster carnavalsvereniging met drie scenario's voor de liedjesavond. De eerste optie ging uit van een normale editie. Ook lag er een plan op tafel om de liedjesavond via een online-stream te houden. D'n Dreumel ziet nu geen andere mogelijkheid dan voor de laatste optie te kiezen: het evenement doorschuiven naar volgend jaar.

Geen prinsen
Afgelopen week besloten alle carnavalsverenigingen uit Horst aan de Maas na een overleg met de gemeente om komend carnavalsseizoen geen prinsen uit te roepen. Alle verenigingen gaan nog kijken op welke wijze, passend binnen de coronaregels, carnaval 2021 in hun dorp toch gevierd kan worden.

Laat je reactie achter