advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Dit weekend op tv: Rondje Regio, KERNgezond, Gewoon Doen en carnavalsclips

Op zaterdagavond zijn er drie programma’s te zien bij Omroep Horst aan de Maas: Rondje Regio, KERNgezondTV en Gewoon Doen TV.

De programma’s worden vanaf 18.00 uur doorlopend achter elkaar herhaald tot rond zondag 10.00 uur.

Rondje Regio
Rondje Regio is een samenwerking tussen Omroep ML5, Omroep Horst aan de Maas, Omroep Venlo, Omroep Venray, Gennep News en Omroep P&M. Wekelijks komen reportages uit heel Noord-Limburg voorbij. Vanaf volgende week is dit programma op vrijdagavond te zien.

KERNgezondTV
Oud-profvoetballer Maurice Graef biedt sinds 2012 een programma aan voor basisscholen dat zich richt op een combinatie van gezonde voeding, gezond bewegen en gezond gedrag. Voor het vijfde seizoen is hieraan ook een tv-programma gekoppeld waarin kinderen geïnspireerd worden door topsporters en uitdagende activiteiten.

Gewoon Doen TV
Sinds maandag zijn er weer nieuwe afleveringen van Gewoon Doen TV te zien. Het wekelijkse programma wordt gemaakt door medewerkers van Gewoon Doen Zorg, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Op zaterdagavond is voortaan de herhaling van Gewoon Doen TV te zien.

Carnavalsmuziek
Op zondagavond wordt het muziekprogramma Jukebox de komende weken gevuld met carnavalsmuziek. Nieuwe en oude carnavalsschlagers uit Horst aan de Maas komen wekelijks voorbij in het half uur durende programma. Artiesten die nog een leuke clip hebben voor dit programma kunnen die sturen aan jukebox@omroephorstaandemaas.nl.

Het wekelijkse religieuze-programma Een Boodschap voor U op zondag is wegens omstandigheden deze week niet te zien.

Laat je reactie achter