advertentie BANNER-TOP-Crowdfunding-Bankrekening

De Wingerd krijgt nieuwe exploitant

Leon Hoex wordt per 1 maart de nieuwe exploitant van gemeenschapshuis De Wingerd in Sevenum. De gemeente verlengt het contract met de huidige uitbater Theo van Gasteren niet.

In december 2019 maakte de gemeente bekend het huurcontract met Van Gasteren op 23 december 2020 te beëindigen. De gemeente zou zich niet kunnen vinden in de wijze waarop de Sevenumse horeca- en evenementenlocatie de afgelopen achttien jaar geëxploiteerd is.

Gesprekken
De afgelopen periode hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen de gemeente en Van Gasteren. "Daarin is gesproken over de voorwaarden voor een nieuw huurcontract. Beide partijen hebben de conclusie getrokken dat er geen overeenstemming bereikt kan worden", licht een gemeentewoordvoerder toe. Van Gasteren: "Wij wilden graag met het oude contract verder, maar de gemeente zag dat niet zitten. We hebben De Wingerd de afgelopen jaren een smoel gegeven. Leon kan daar nu mee verder."

Lopende zaken zijn overgedragen aan de nieuwe exploitant. Op dit moment is De Wingerd nog gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Laat je reactie achter